Kokoukset ja tapahtumat

Asiakas-, kokous- tai koulutustilaisuus Kuusamon erämaaluonnon keskellä on ainutkertainen elämys. Monipuoliset ympärivuotiset ohjelmat ja Rukan Kokouskeskuksen ja muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin. Räätälöidyt Rukapalvelun kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne – majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin. Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Parhaat kokoukset pidetään lähellä luontoa

Asiakas-, kokous- tai koulutustilaisuus Kuusamon erämaaluonnon keskellä on ainutkertainen elämys. Monipuoliset ympärivuotiset ohjelmat ja Rukan Kokouskeskuksen ja muiden kokouspalvelujen ansiosta Ruka tarjoaa erinomaiset puitteet huippuluokan yritystilaisuuksiin.

Räätälöidyt Rukapalvelun kokouspaketit sisältävät kaiken tarvitsemanne – majoituksista ja ruokailuista kokoustiloihin ja -välineisiin sekä monipuolisiin oheisohjelmiin. Tarvittaessa järjestämme kuljetukset vaikka toimistonne ovelta aina Rukalle asti!

Rukapalvelun Eräleirit

Rukapalvelun eräleireissä nautitaan ainutlaatuisesta ja luonnonläheisestä kokoustunnelmasta. Korpimetsän rauhassa työasiat näyttäytyvät kirjaimellisesti uudessa valossa, ja poikkeuksellinen ympäristö inspiroi uusiin ideoihin. Erähenkisistä olosuhteista huolimatta saatavilla ovat kaikki asianmukaiset kokousvälineet. Myös muut käytännön järjestelyt kuljetuksista ja ruokailuista majoituksiin sujuvat joustavasti ja tehokkaasti.

Rukan Kokouskeskus
Marraskuussa 2003 avattu Rukan Kokouskeskus on vahvistanut alueen asemaa yrityspalvelujen tarjoajana. Yhteensä 985 m2:n maisemakokouskeskus sijaitsee aivan Rukan ydinalueella, Rantasipi Rukahovin yhteydessä. Kaksikerroksisen rakennuksen yläkerrassa sijaitsevat kokoussalit Kitka ja Ruka, joista on upeat näkymät suoraan Kitkajärvelle asti. Yhdistettynä ne tarjoavat istumapaikat jopa 260 hengelle. Tarvittaessa samaan tilaan voidaan yhdistää myös valoisa aula, jolloin yläkerrassa voidaan järjestää jopa 400 vieraan cocktail-tilaisuuksia. Ensimmäisen kerroksesta löytyvät 19–45 m2 kokoiset ryhmätilat Kiuta, Juuma, Jyrävä, Aallokko ja Mylly, jotka sopivat erinomaisesti 10–30 hengen tilaisuuksiin. Korkeatasoisten tilojen lisäksi vieraiden käytössä on monipuolinen ruokailutarjonta, joka ulottuu cocktail- ja buffetpöydistä mittaviin ateriakokonaisuuksiin.

Kuusamotalo
Kuusamotalo on tilava, monipuolinen kulttuuri- ja kongressikeskus, joka tarjoaa toimivat tilat niin pienten kuin suurtenkin kokousten ja tapahtumien järjestämiseen. Oulankasali on Kuusamotalon pääauditorio, johon mahtuu yli 500 henkilöä. Se soveltuu erityisesti suurten, vaativien tapahtumien kuten kansainvälisten kongressien, seminaarien sekä kulttuuri- ja taidetapahtumien järjestämiseen. Myös ravintolapalveluita on saatavilla aina tarpeen mukaan, jopa noin 500 henkilön ryhmille.

Holiday Club Kuusamon Tropiikki
Holiday Club Kuusamon Tropiikin kokous- ja tapahtumatiloissa voit järjestää juhlavan kabinetti-illallisen trooppisella kylpylänäkymällä tai kunnon tapahtuman kaikkine elementteineen jopa 2 000 hengelle. Areenalla voit pitää kätevästi messut tai näyttelyn. Kylpylähotelli tarjoaa upeat puitteet kaikenlaisten kokousten ja tapahtumien järjestämiseen ja rutkasti parkkitilaa asiakkaille

Muut kokoustilat Rukalla
Hotelli RukaVillage tarjoaa toimivat kokoustilat jopa 40 henkilölle hotellin alimmassa kerroksessa. RukaVillagen uusien kokoustilojen sijainti tunturin parhaalla paikalla, lähellä rinteitä ja kaikkia palveluja, mahdollistaa monipuolisen kokousohjelman järjestämisen.

Hotelli Royal Rukassa on kokoustiloja kaksi, jotka voidaan tarvittesssa yhdistää myös yhdeksi isommaksi tilaksi, jolloin kokoustilaa riittää kaikkiaan 65 henkilölle.

Hotelli RukaTontun ravintola muuntuu kauniiksi kokoustilaksi, jonka isoista ikkunoista avautuu upeat näköalat Talvijärvelle. Tilaa yhteensä n. 100 hengelle.

Rukan Salongin järeästä kelosta rakennettu tilausravintola Kultala on varustettu n. 50 hengen tilaisuuksille.

Ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme; suunnittelemme yhdessä juuri Teille sopivan kokouksen!