Pohjanseita

Tervetuloleiri Pohjanseita tempaisee vieraat suoraan lentokentältä Kuusamon mystiikkaan moottorikelkoilla, rekikyydillä tai koiravaljakolla. 

Pohjanseidan eräleirin sijainti on loistava, sillä se sijaitsee Kuusamon lentokentän välittömässä läheisyydessä.  Korkea holvimainen sisätila on valaistu sadoilla kynttilöillä ja lämmintä tunnelmaa lisää takassa räiskyvä tuli. Istuinpaikkoja seidalla riittää 140 hengelle, mutta tilan kotoisa tunnelma saa sen soveltumaan myös pienemmille ryhmille. Osallistu Seidalla järjestettäviin avoimiin illallisiin, tai varaa ryhmällesi yksityinen tapahtuma. Eräleiri soveltuu loistavasti myös kokoustamiseen, sillä tilaan on mahdollista järjestää valkokangas, data-projektori, sekä vaikkapa bändin vaatima äänentoisto. Kokoustamisen jälkeen yksi mahdollisuus on siirtää pöydät sivuun ja järjestää koko ryhmälle rentoutushetki joogan parissa ennen illallista. Rukapalvelun kautta voidaan järjestää tarjoilut, oli kyseessä illallistaminen, häätarjoilu, taikka kahvitus. 

Pohjanseidan ruokailut

• pöytiintarjoilu 140 hengelle
• buffet-tarjoilu 200 hengelle
• erähenkinen tarjoilu 250 hengelle

POA6C51
POHJAN3
POB0DA1
POHJAN4
POHJAN2
Pohjanseita Forest Spa Tailored Adventures Rukapalvelu Kuusamo Finland
 

Varsinaisen juhlatilan lisäksi Pohjanseidan välittömässä läheisyydessä on Seidan metsäkylpylä, joka on täydellinen lisä illanviettoihin, häihin tai kokoustamiseen. Saunan voi vuokrata myös erillisinä tilana, sillä kolmen saunan löylyihin mahtuu jopa 50 henkeä samanaikaisesti saunomaan. 25 paikkaisessa saunakabinetissa voi vilvoitella löylyjen välissä, tai illallistaa takkatulen ääressä. Sauna on avoinna myös yksittäisille henkilöille ja pienemmille ryhmille: KLIKKAA TÄSTÄ SAUNAAN . 

PO8C481
POHJAN1
POHJAN2
PO52921
PO82A11
POD2921