Koskenlaskukilpailu 16.8.2019

Elokuussa 2019 järjestettävässä, jo perinteeksi muodostuneessa yrityksien välisessä Koskenlaskukilpalussa yritykset kisailevat keskenään Kitkajoen uljaimpien koskien kuohuissa. 

Joukkueet koostuvat viiden henkilön tiimeistä ja jokainen joukkue saa valita itselleen oman joukkueenjohtajan. Lisäksi Rukapalvelun väki arpoo ammattikipparin luotsaamaan lauttoja. Koskien ylle on ripustettu roikkumaan kelloja, joihin osumalla saa kerättyä joukkueelleen pisteitä. Virhepisteitä tulee, jos ei osu kelloihin. 

KISAN INFOTILAISUUSPÄIVÄ

Torstai 15.08.2019
18:00 Joukkueiden kokoontuminen ravintola Zonessa. Tervetulomaljat ja pientä suolaista on tarjolla. Tapahtuman tarkemman esittelyn hoitaa Rukapalvelun Myyntijohtaja Mika Määttä, minkä jälkeen joukkueet esittäytyvät ja käydään läpi kilpailupäivän ohjelma ja strategiat!

KILPAILUPÄIVÄ

Perjantai 16.08.2019
9.00 Varustautuminen Safaritalolla, jonka jälkeen lähtö Käylään, kisan aloituspaikalle.
10.30 Lasketaan Käylänkoskessa aika-ajot
Reitti: Käylänkoski - Kiehtäjänniva - Vähä Käylänkoski - Vääräkoski - Peurankoski - Saarikoski - Harjakoski - Kelhänkoski
Reitin pituus on yhteensä 13 km, jonka jälkeen luvassa Shampanjasoutu!
12.00 Lounas Rukapalvelun eräleiri Pohjantähdessä
13.00 Kaikki joukkueet lähtevät yhtä aikaa kisan aloituspaikalle. Kuljetusmahdollisuus Retki-Etappiin ja urhonhypyn jälkeen tarvittaessa myös Myllykoskelle.
13.00 Urhonhyppy ja yhteislähtö Retki - Etapista.

Ensimmäinen osuus päättyy Niskakosken alla vastavirtakelloon. Toinen lähtö on Myllykosken harjalta, joka lasketaan alas lautta kerrallaan. Niska- ja Aallokkokoskessa otetaan ajat. 
Reitti: Niskakoski - Jyrävän poikki melominen - Myllykoski - Aallokkokoski ja lauttojen pudotus Jytävän yhdeksänmetrisestä putouksesta ja kävellään Jyrävän suvannolle.
15.30 Kilpailutauko Jyrävällä jossa nautitaan retkieväät
16.00 Yhteislähtö Jyrävältä, maali Kalliosaaressa. Sen jälkeen joukkueet melovat rauhalliseen tahtiin Pähkänäkalliolle. 
19.00 Kuljetus Kammille jossa saunotaan, syödään illallista ja jaetaan palkinnot. Tapahtuma huipentuu yllätysesiintyjään, jonka jälkeen kuljetus Rukalle Zoneen jatkoille, jossa esiintyy livebändi. 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset Pirjo Lamminsivu puh: 010 271 503 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tagit: Koskenlasku, Yrityksille