Kalastusmatka Kuolan niemimaalle

Täydenpalvelun lohen kalastusmatka Kuolan Panajoelle!Tällä reissulla voit keskittyä kalastukseen: kalastusmatkaan sisältyy kuljetukset, opastukset ja täyden ylläpidon jokivarressa.

Mukana on oma kokki ja muu henkilökunta jotka huolehtivat telttasavusaunan lämpimäksi sekä ruoat ja juomat valmiiksi pöytään telttaravintolassa. Kalastuspooli Ponojoella on lähes 10 kilometriä pitkä ja erinomaiset kalastuspaikat löytyvät kävelyetäisyydeltä leiristä.

Panajoki on mukavan pieni ja helppo kalastuskohde. Poolissa on niin suvanto- kuin virtapaikkojakin jotka miellyttävät jäämeren lohta ja meritaimenta tavoittelevia perho- ja viehekalastajia. Tässä Varzugajoen sivuhaarassa riittää kalastettavaa: esimerkiksi vuonna 2011 Panajoki tarjosi isoimmat ja runsaimmat saaliit Kolan joista.

4 Päivän ohjelma

Päivä 1 | Aamulla lähdetään autokuljetuksella Kuusamosta Sallan raja-aseman kautta Apatiitin kaupunkiin joka on Murmanskin alueen toiseksi suurin kaupunki. Kantalahdessa pysähdymme lounaalle. Ajoaika on n. 6 tuntia. Apatiitista lennämme helikopterilla määränpäähän, Panajoen rantaan. Lentoaika on n. 1 tunti.

Illalla leiriytyminen, ruokailu ja sauna. Ja tietenkin kalastusta! Majoitus 1-2 hengen teltoissa.

Päivä 2 ja 3 | Keskitytään kalastukseen! Ruokaa ja juomaa on tarjolla leirin telttaravintolassa. Telttasavusaunassa on mukava rentoutua kalastuksen välillä.

Päivä 4 | Paluumatka takaisin Kuusamoon.

Hinta: Esim. 8 hengen ryhmä 1930 €/henkilö. Kysy tarjousta ryhmällesi!

Hinta sisältää: suomenkielisen oppaan koko matkan ajan, autokuljetus Kuusamosta, helikopterilento, täyden ylläpidon jokivarressa (majoitus, henkilökunta, ruokailut, juomat, sauna), tarvittavat kalastusluvat.

Minimi ryhmäkoko: 6 aikuista 

Rukapalvelu hoitaa puolestanne Venäjän matkoihin tarvittavat viisumit. Anomusta varten tarvitsemme seuraavat tiedot/dokumentit viimeistään 3 vkoa ennen lähtöä:

Ryhmäviisumit:

kopio passin kuvasivusta, voimassa 6 kk viisumin päättymisen jälkeen
kopio matkavakuutustodistuksesta
1 passikuva
kodin ja työpaikan yhteystiedot, ammatti, puhelinnumero
Lisätietoja Rukapalvelun myyntitoimistosta: puh. 010 2710 500, safarihouse(at)rukapalvelu.fi

Tagit: Venäjän ohjelmat, Kalastus