3 päivän kalastussafari Pääjärvelle ja Niskankylään

Kalastaminen Venäjällä on samalla sitä itseään, mutta myös kulttuurikokemus.

1. päivä Tapaaminen Rukalla, jossa tarkistetaan varusteet. Tämän jälkeen siirrytään autokuljetuksella Rukalta rajalle. Rajamuodollisuuksien jälkeen matkaa jatketaan autolla kohti Laitasalmea. Matkalla nautitaan lounas Pääjärvellä. Pääjärveltä matka jatkuu Laitasalmeen, jossa odottaa kalastusalus, joka on hyvin varusteltu vetouistelua varten ja jossa voi olla jopa 10 henkilöä kalastamassa yhtäaikaisesti. Veneessä on kajuutta ja wc. Matkalla Niskankylään kokeillaan kalaonnea parhailla ottipaikoilla. Saaliiksi voit saada esim. järvitaimenta tai nieriää. Illansuussa majoitutaan tasokkaaseen eräkeskukseen Niskankylässä. Mökit ovat paritaloja, joissa on kahden hengen huoneistot. Rannassa on savusauna ja perinteinen sauna ja mm. uima-allas. Erillinen ravintolarakennus, jossa ruokailut ja illanvietot.

2. päivä Aamiaisen jälkeen halukkaat voivat tutustua eräkeskuksen vieressä sijaitsevaan vanhaan karjalaiskylään (Niskankylä). Kalastusaluksella siirrytään hyville ottipaikoille ja päivän aikana nautitaan oppaan valmistama lounas maastossa, mahdollisesti pyydetyistä saaliskaloista. Kalastus jatkuu joko vetouistelun tai heittokalastuksen merkeissä. Kalastuspäivän päätteeksi saunotaan ja nautitaan illallinen.

3. päivä Aamiaisen jälkeen pakataan ja lähdetään kalastellen kohti Laitasalmea. Lounas nautitaan matkalla. Laitasaaresta matka jatkuu Pääjärven kylään, jossa on mahdollista tehdä ostoksia kaupoissa ja torilla. Rajalle siirrytään autolla ja matka jatkuu kohti Kuusamoa ja Rukaa. Paluu noin klo 18.

Hinta: 990 €/hlö (ryhmäviisumi: 86 €, matkavakuutus: 20 €)

Ryhmäkoko: Min. 6 aikuista 

Kysy tarjous ryhmällesi sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Pidätämme oikeuden hinnan ja ohjelman muutoksiin 

Tagit: Venäjän ohjelmat, Kalastus