Rukariutta Apartments

 

Etsitkö rauhallisen kodikasta majoitusta?  Siinä tapauksessa Rukariutan huoneistot sopivat sinulle!

 

Näissä omilla makuuhuoneilla varustetuissa 60m² ja 70m² kokoisissa asuinhuoneistoissa on jokaisessa oma sauna, keittiö sekä parveke tai terassi.  Rukariutta sijaitsee vain 700m päässä Rukankylästä, Rukanportin alueella.  Aivan vierestä löytyy kelkkavuokraamo, kauppa, Alko, lounas- ja kahvilapaikka sekä vaivattomat kulkuyhteydet julkisilla Kuusamon keskustaan tai Karhunkierroksen alkupisteeseen Hautajärvelle.

 

KESÄ-SYYSKUUN 2019 RUKARIUTAN ALAKERTAAN RAKENNETTIIN HURJALLA TAHDILLA KAHDEKSAN UUTTA UPEAA HUONEISTOA! 

Rakentamisen yhteydessä Rukariutan lämmitysmuoto vaihdettiin ekologisempaan, 100% uusiutuvaan energiaan ja kaikkiin huoneistoihin asennettiin Wi-Fi asukkaiden käyttöön. Uudet huoneistot ovat ensimmäisessä kerroksessa ja niihin on esteetön pääsy. Autopaikat löytyvät koko Riutassa oven läheisyydestä. Hotellissa on myös kaksi lemmikkiystävällistä huonetta ja muun muassa talveksi pulkat lapsille.

Tarkempaa tietoa huoneista, lisäpalveluista, loman tekemisistä, ruokapaikoista ja mistä ikinä keksitkin kysyä, löytyy Safaritalon numerosta puh. +358 (0)8 860 8600 Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Tilaa löytyy niin perheiden kuin kaveriporukoidenkin lomanviettoon: Rukariutta koostuu yläkerran kymmenestä huoneistosta (60m²), sekä kahdeksasta uudesta alakerran huoneistosta (70m²), jotka valmistuivat syyskuussa 2019. Molemmissa huoneistotyypeissä on 2 makuuhuonetta ja levitettävä sohva (4+2), sauna ja wc. Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten. Kymmenessä yläkerran huoneistossa on lisäksi takka. 

Ravintola Zone sijaitsee noin 700m päässä huoneistoista. Rukapalvelu tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja niin kesällä kuin talvella. Kelkkavuokraamo Rukahuolto sijaitsee Rukariutan naapurissa. Lähin ruokakauppa, postilaatikko ja Alko ovat vain 200 metrin päässä Riutasta.

 

Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 14
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 3
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 1
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 10
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 11
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 12
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 13
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 15
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 16
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures
Riutta uusi 1
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 5
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 6
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 7
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 9
Rukariutta apartments rukapalvelu tailored adventures 4
olohuone2low
rukariutta-oh
rukariutta-ulkoa-talvi
rukariutta-apart-inside