Rukariutta huoneistot

Rauhallista ja edullista majoitusta hakeville sopivat Rukariutan 60 m2 ja 70m2 huoneistot vain kilometrin päässä Rukankylästä. Jokaisessa huoneistossa on parveke/terassi, keittiö ja sauna.

HUOM! KESÄKUU-SYYSKUU 2019 RUKARIUTAN ALAKERRASSA RAKENNETAAN UUTTA, JOTEN ARKIPÄIVINÄ TYÖMAAN ÄÄNET SAATTAVAT KANTAUTUA HUONEISTOON. PAHOITTELEMME AIHEUTUNUTTA HÄIRIÖTÄ.

 

Tilaa löytyy niin perheiden kuin kaveriporukoidenkin lomanviettoon: Rukariutta koostuu yläkerran kymmenestä huoneistosta (60m2), sekä kahdeksasta uudesta alakerran huoneistosta (70m2), joiden on määrä valmistua syyskuussa 2019. Molemmissa huoneistotyypeissä on 2 makuuhuonetta ja levitettävä sohva (4+2), sauna ja wc. Huoneistossa on myös pyykinpesukone, kuivauskaappi sekä hyvin varusteltu keittiö pidempääkin lomaa varten. Kymmenessä yläkerran huoneistossa on lisäksi takka. 

Ravintola Zone sijaitsee noin 800m päässä huoneistoista. Rukapalvelu tarjoaa järjestettyjä aktiviteetteja niin kesällä kuin talvella. Kelkkavuokraamo Rukahuolto sijaitsee Rukariutan naapurissa. Lähin ruokakauppa on vain 200 metrin päässä majoituspaikasta.

 

rukariutta-apart-inside
olohuone2low
rukariutta-oh
rukariutta-kesa
rukariutta-ulkoa-talvi