Majoitus

Hotel Arctic Zone

Rukapalvelun uusi upea hotelli sijaitsee Rukan kylän ytimessä Ravintola Zonen ja Rukapalvelun Safaritalon välissä. Tilavat huoneet sopivat niin perheille kuin isoille ja pienille matkaseurueille. Luonto odottaa heti ovesta ulos astuessasi!

Lue lisää

Rukariutan huoneistot

 

Etsitkö rauhallisen kodikasta majoitusta?  Siinä tapauksessa Rukariutan huoneistot sopivat sinulle!

Näissä omilla makuuhuoneilla varustetuissa 60 m2 ja 70m2 kokoisissa asuinhuoneistoissa on jokaisessa oma sauna, keittiö sekä parveke tai terassi.  Rukariutta sijaitsee vain 700m päässä Rukankylästä, Rukanportin alueella.  Aivan vierestä löytyy kelkkavuokraamo, kauppa, Alko, lounas- ja kahvilapaikka sekä vaivattomat kulkuyhteydet julkisilla Kuusamon keskustaan tai Karhunkierroksen alkupisteeseen Hautajärvelle.

KESÄ-SYYSKUUN 2019 RUKARIUTAN ALAKERTAAN RAKENNETTIIN HURJALLA TAHDILLA KAHDEKSAN UUTTA UPEAA HUONEISTOA! 

Rakentamisen yhteydessä Rukariutan lämmitysmuoto vaihdettiin ekologisempaan, 100% uusiutuvaan energiaan ja kaikkiin huoneistoihin asennettiin Wi-Fi asukkaiden käyttöön. Uudet huoneistot ovat ensimmäisessä kerroksessa ja niihin on esteetön pääsy. Autopaikat löytyvät koko Riutassa oven läheisyydestä. Hotellissa on myös kaksi lemmikkiystävällistä huonetta ja muun muassa talveksi pulkat lapsille.

Tarkempaa tietoa huoneista, lisäpalveluista, loman tekemisistä, ruokapaikoista ja mistä ikinä keksitkin kysyä, löytyy Safaritalon numerosta puh. +358 10 2710 500 Voit myös olla yhteydessä sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lue lisää

Safaritalon huoneistot

Monipuolisten tapahtumien ytimessä, Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Safaritalon viisi tilavaa huoneistoa. Kaksikerroksiset huoneistot sopivat niin yrityskäyttöön kuin ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan.

Lue lisää