Majoitus

Hotel Arctic Zone

Rukapalvelun uusi upea hotelli sijaitsee Rukan kylän ytimessä Ravintola Zonen ja Rukapalvelun Safaritalon välissä. Tilavat huoneet sopivat niin perheille kuin isoille ja pienille matkaseurueille. Luonto odottaa heti ovesta ulos astuessasi!

Lue lisää

Rukariutta Apartments

 

Etsitkö rauhallisen kodikasta majoitusta?  Siinä tapauksessa Rukariutan huoneistot sopivat sinulle!

 

Näissä omilla makuuhuoneilla varustetuissa 60m² ja 70m² kokoisissa asuinhuoneistoissa on jokaisessa oma sauna, keittiö sekä parveke tai terassi.  Rukariutta sijaitsee vain 700m päässä Rukankylästä, Rukanportin alueella.  Aivan vierestä löytyy kelkkavuokraamo, kauppa, Alko, lounas- ja kahvilapaikka sekä vaivattomat kulkuyhteydet julkisilla Kuusamon keskustaan tai Karhunkierroksen alkupisteeseen Hautajärvelle.

Lue lisää

Arctic Zone Apartments

 

Suoraan monipuolisten tapahtumien ytimeen pääset majoittumalla Arctic Zone Apartments huoneistoihin. Rukan keskusaukiolla sijaitsevat Arctic Zonen tilavat huoneistot palvelevat parhaiten aktiivista lomalaista. Majoitus soveltuu hienosti yritysten tarpeisiin tai ystävien vauhdikkaaseen vapaa-aikaan. Nämä legendaarisen tunturiravintola Zonen yläkerrassa sijaitsevat huoneistot on remontoitu keväällä 2020.

Lue lisää